Nieuwe collectie winterjassen

Ook al leven wij op dit moment in zomer 2015. De modebranche is ruim een jaar verder en presenteert op dit moment in diverse plaatsen in de wereld (waaronder Amsterdam, Antwerpen en Copenhagen) de zomermode voor 2015! Bij Evisu draait het volgend jaar zomer om �the Seas of Japan�! Zie hier de sneak preview. Evisu mannenmode (klik op de foto voor verkoopinformatie)
winterjas groen
Evisu collecties Evisu is op te splitsen in Evisu (Heritage) en Evisu Deluxe. De Evisu Deluxe lijn is de meest luxueuze lijn van Evisu met bijzondere jeans en handgemaakte pakken. De Evisu Heritage lijn is de op vintage ge�nspireerde jeans lijn waar Evisu het meest om bekend staat.
Goed, �Seas of Japan�. Dit thema gaat door alle lijnen en collecties heen en combineert Japanse en Amerikaanse kleermakerskunst. Met de Japanse marine en zee als bron van inspiratie zien we o.a. prints zoals deze uit de Heritage collectie.
Evisu mannen mode (klik op de foto voor verkoopinformatie)

Wijde broeken met omslag zoals hier �

Evisu jeans collectie
(klik op de foto voor verkoopinformatie)

� en hier!
Evisu jeans mannen
(klik op de foto voor verkoopinformatie)

Verder zien we het thema terugkomen in matroos kragen, opgenaaide zakken, exclusieve materialen als visgraat geweven katoen en bamboe en allerlei andere historische details.
Deze collectie ligt vanaf begin volgend jaar in de winkels. Nog even geduld dus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>